• Detta är ett passerat evenemang

SUNET-dagar våren 2017 i Halmstad

  • Plats: Högskolan Halmstad
  • Sista anmälan: 2017-03-20
  • Pris: Kostnadfri för personal på Sunetanslutna organisationer.

sunetdagarnahalmstad2017

sunetflagga

SUNET inbjuder personal från Sunet-anslutna organisationer till Sunetdagarna, denna gång till Högskolan i Halmstad 27-30 mars 2017.

Denna gång är upplägget lite annorlunda jämfört med tidigare Sunetdagar. Vi börjar med ett antal Workshops på måndag med fortsättning på tisdag förmiddag. Därefter följer ett gemensamt pass, och sedan lite mer traditionella föreläsningspass på onsdag och torsdag. Du kan vandra fritt mellan föreläsningspassen så länge lokalstorlekarna räcker till, men vi vill att du i anmälan talar om vilka luncher, middagar etc. som du vill ta del av.

På programmet finns bland annat workshops om den nya datalagstiftningen (GDPR), information om våra mediatjänster, och en hel del kring molntjänster och identitet. Dessutom så är vi oerhört glada att David Bergman – Officer, doktorand och författare – kommer och berättar om informationskrigföring och hur det påverkar oss alla i vardagen och i jobbet. Som vanligt så finns det också plats för en hel del social samvaro och mingel.

Här kan du ta del av programmet, och fylla i din anmälan:
http://proj.sunet.se/Sunet-dagarna-V17/

Anmälan stänger den 20:e mars.

 

Vi hoppas att du ska tycka att programmet är intressant, vi ses i Halmstad!

Kristian IV:s väg 3
56.6648, 12.8779